Laserontharing voor dummies

Voor permanent ontharen maken wij gebruik met laserlicht dat geabsorbeerd is via een haarkleurstof melanine. Hiermee beschadigt een haarwortel en groeit de haar ook niet verdere retour. Laserontharing kan zijn betrouwbaar en beschadigt de huid niet.

De ons ervaart het als wat vervelender vervolgens een ander. Enkele lichaamsplaatsen zijn wel wat gevoeliger. Daarnaast ervaart iedereen dit gevoel op bestaan ofwel haar persoonlijk methode.

De selectie wegens bovengenoemde ontharingslasers kan zijn afhankelijk met uw teint, huidtype, mate betreffende overbeharing en van welk lichaamsdeel daar behandeld echt moet geraken. De behandeling betreffende een Soprano Duide Laser mag aangaande enige seconden op een bovenlip tot 8 minuten duren vanwege uw hele rug.

Teneinde een optimale resultaat te behalen bezit u dan ook gemiddeld 5 tot 8 behandelingen nodig. In de praktijk komt voor het patiënten meer of niet zo behandelingen benodigd hebben. Dit is afhankelijk met een huid- en haartype en iedere huid reageert anders.

Komt u niet uit of heeft u aanvullende info nodig? Neem vervolgens rustig contact betreffende ons op. We helpen u dan ook met genoegen.

Mits jouw hinder hebt over overmatige beharing ofwel haar op plaatsen waar je dit liever niet hebt, dan kun jouw permanente ontharing afwegen. Wegens permanente ontharing wordt laserbehandeling toegepast. Op deze pagina lees je over de mogelijkheden. Permanent ontharen betreffende laser

Het kan zijn vanwege Bergman Clinics heel belangrijk teneinde met een wensen en behoeften betreffende onze cliënten te voldoen, tenzij die strijdig bestaan betreffende gespecialiseerde normen en/ofwel richtlijnen.

Deze kleurverandering kan zijn doorgaans tijdelijk. Mits u hinder heeft betreffende huidaandoeningen, bijvoorbeeld eczeem ofwel een koortslip, kan een verzorging beter op een ander tijdstip gepland worden.

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen voor Bergman Clinics. Niet alle velden bestaan (juist) ingevuld:

Je heb een donkere huid. Kan zijn permanente ontharing via remedie betreffende laser wegens mij mogelijk? Indien je een donkere huid hebt kan een laserbehandeling niet zo doelmatig zijn. Dit komt doordat er meer pigment in een huid zit vervolgens voor mensen betreffende ons lichtere huid. Het pigment neemt een sterkte aangaande een laserflitsen op, zodat daar te gering sterkte in de haarzakjes terecht komt.

Ook kan de huid na Laserontharing ons laserbehandeling af en toe gevoelig zijn. Het is dan ook raadzaam teneinde de 1e 2 weken na een verzorging een huid te laten repareren en die ook niet te heel wat te belasten.

Je heb na mijn laserbehandeling zeker nog haargroei op het behandelde gebied. Hoe kan het? Hoofdharen beschikken over elkeen ons groeicyclus die ze doorlopen. Wanneer de haar volgroeid is en uiteraard door de huid naar buiten komt, is die te veven betreffende laserflitsen. Wanneer ons haar alsnog druk is betreffende groeien, of wanneer het haarzakje in een rustfase zit, mag een lichtflits ook niet perfect zijn werk verrichten.

Voor een perfect uitkomst kan zijn het ook essentieel om jouw zo echt mogelijk vanwege te bereiden oop de operatie.

De reden hiervan is het u hierbij het haarzakje beschadigt en deze moet in tact zijn een effectieve behandeling.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Laserontharing voor dummies”

Leave a Reply

Gravatar